by on October 26, 2018
379 views
Fotbolldrakter
Inter Milan trener Roberto Mancini sa han prøvde å bringe Andrea Pirlo tilbake til den italienske ligaen etter at veteranens italienske playmaker flyttet til USA fra Juventus i fjor. Selv om det er bekreftet, har det ikke vært noen kommunikasjon mellom Inter og representanter for Pirlo, men Mancini er veldig sikker på at alt fortsatt kan skje når MLS-konkurransen lukker slutten av sesongen.
Se muligheten til å rekruttere 36 år gamle spillere, vil Inter rapportere forberede et lånetilbud til New York City. Det er ikke sant at vi ble sagt til å ha vært i kontakt med Pirlo, jeg snakket fotbolldrakter aldri med ham, men noe kan fortsatt skje i fotball, akkurat nå er det bare et rykte, fortalte den italienske treneren Soccerway søndag.
MLS-konkurransen er over for ham, men jeg vet ikke hva han vil, han er interessert i å komme tilbake til italiensk Serie A i et par måneder, jeg tror han kan gå tilbake til den italienske ligaen og sikkert være en viktig Spiller for sitt lag, la han til.
Inter lånte deretter Pirlo til Reggina for 1999-2000 sesongen. Etter en minneverdig sesong, kom han tilbake til Inter, men igjen klarte han ikke å bryte inn i første lag ved å lage bare fire skikkelser i ligaen og tilbringe andre sesong av sesongen på lån på sin tidligere klubb, Brescia. Nå som Pirlo fotbolldrakter skinner med noen av de andre italienske lagene, liker Inter å gjore seg ved å rekruttere maestroen som ikke lenger er ung.
Pirlo er en ekte mester og han er ikke en vanlig spiller. Han forstår virkelig hva som skjer på banen før noen andre innser det. Vi ser alltid etter spillere med sine evner, fordi vi har fått nok av en sterk midtbanespiller fysisk, og han Kan legge til noe annet, sa han.
JocelynPa billige fotballdrakter Gavinqhqd
CaitlynFi Billige Fodboldtrojer AdrianneG
MaurineKv maglie calcio poco prezzo BerryinEl
KraigSang Fodboldtrojer Born ElliottNi
CerysPass maglie calcio a poco prezzo ArielSass
SammyPung maglie calcio poco prezzo DeniceCou
Topics: fotbolldrakter
Be the first person to like this