by on October 27, 2018
217 views
Fotbolldrakter
Jimmy Phillips leverte en fordømmende vurdering av Bolton Wanderers nedrykning fra Championship etter at de ble slått 4-1 i Derby County, som økte deres spill-off-krav.
Bolton s oppsynssjef admitted at hans lag hadde tilbudt lite som de ble fordømt til tredje nivå av engelsk fotball for første gang siden 1993.
De gikk inn i spillet og visste at en seier ville utsette slippen til League One, men ved halv tid var de i håpløs stilling etter at Derby scoret to ganger i en pinlig ensidig 45 minutter. Johnny Russell sparket inn fra 25 meter i det 13. minutt og ga deretter korset som Tom Ince volleyte på bakposten i 38. minutt.
Derby kunne ha scoret mer, og det var ingen overraskelse da Jacob Butterfield gjorde det tre med en avbøyd 20-hulls kjøretur i det 69. minutt. Zach Clough svarte med en straff fire minutter senere, det første målet Derby hadde innvilget hjemme i 441 minutter, men de gjenopprettet sin tremåtepute i den fotbolldrakter 77. minutt da Russell straffet seg mer til å forsvare seg til tross for å savne sitt første forsøk.
Det var altfor enkelt for Derby og Phillips sa: Dette har nettopp bekreftet hvilken type sesong klubben har hatt. Den eneste positive tingen vi kan si er at vi fortsatt har en fotballklubb fordi på et stadium i sesongen det var veldig tvilsomt.
I dag var det en annen dårlig prestasjon av spillerne, og det er noe vi vil jobbe hardt på på treningsbanen mellom nå og slutten av sesongen for å sikre at forestillinger forbedres og de har mer kamp og lyst i spill.
Det er en ting som mister, men det er en måte at du kanskje ikke får seier, og det har vært den veldig skuffende tingen fra mitt synspunkt.
I fire kamper har vi bare scoret straffer, og i tre av disse spillene etter en halv time har vi gitt oss et fjell å klatre - 2-0 nede ved Bristol, 3 på Reading og deretter dagens kamp.
Det var et helt annet bilde for Derbys leder, Darren Wassall, som kunne bringe midtbanespilleren Will Hughes mot slutten for første gang siden han skadet knær på åpningsdagen på Bolton.
Wassall sa: Det var fotbolldrakter glasur på kaken, det var flott å se ham tilbake, men jeg vil ikke ta oppmerksomheten vekk fra spillernes ytelse fordi de var fantastiske fra start til slutt.
Etter å ha slått Hull på tirsdag var meldingen til spillerne at vi må gjøre dette igjen på lørdag, og det kommer til å bli enda vanskeligere på grunn av forventningen.
Det aller beste var fra første øyeblikk vår holdning, søknad, ønske, lidenskap og alt du trenger i fotball var der, og det tillot evnen til å komme gjennom.
Vi har et motto at talent alene ikke er nok, og de to siste spillene har vist at fordi vi har vunnet spillene gjennom vår karakter og besluttsomhet og oppnådd retten til å spille.
LannywvJd maglie calcio BarbaraSh
Anniscgam fotballdrakter barn RosaFoggb
LoreneShu maglie del calcio Gertruded
JoanneHaw Billige Fodboldtrojer Kimberley
Antoniett fotballdrakter AlinaSpru
SheenaPet Fodboldtrojer Albaiqqa
Topics: fotbolldrakter
Be the first person to like this